Gespecialiseerd in grote en kleine identiteiten, drukwerk en online ontwerp.

Gespecialiseerd in grote en kleine identiteiten, drukwerk en online ontwerp.

Over

Studio Fieke Wegdam, gevestigd in Den Haag, specialiseert zich in identiteiten, concepten & grafisch ontwerp. Ons werk kenmerkt zich door sterke kleurenthema’s verwerkt in strakke ontwerpen, die orde en structuur naadloos verweven met jouw persoonlijke verhaal. Dit tezamen zorgt voor toegankelijke, vrolijke en krachtige resultaten.

Wat

We beginnen met een overkoepelend concept en nemen daarin mee een logo, typografie in combinatie met vormen en kleuren die helemaal worden afgestemd op jou als persoon -of bedrijf- en jouw spreekwoordelijke ‘visitekaartje’ vormen naar de buitenwereld toe. Als de basis er eenmaal ligt, dan wordt deze in al je on- en offline communicatie doorgevoerd. En zijn in de toekomst ook toe te passen in een eventuele campagne, stand, expositie of wegbewijzering.

Hoe

Een wederzijdse klik vormt de basis van een goede en prettige samenwerking. Daarom besteden wij veel tijd aan een kennismaking om er zo achter te komen wie je bent, wat de vraag en je ambitie is. Heb je zelf al ideeën of moodboards, laat deze dan vooral zien! Samen gaan we dan op zoek naar de essentie van je verhaal. Daarnaast maken we heldere afspraken, zodat je inzicht krijgt en blijft houden in het gehele proces.

Indien nodig heeft de studio de beschikking over een professioneel netwerk van ervaren webdevelopers, fotografen, filmmakers, interieurarchitecten, copywriters en dtp-ers. Uiteraard begeleiden wij het gehele traject tot en met de oplevering om zo een optimaal eindresultaat te garanderen.

Leuk om samen te werken?

Wij helpen je graag bij het vertellen van je verhaal!

Mail