Gespecialiseerd in (brand) identities, zowel on- als offline ontwerp.

Gespecialiseerd in identiteiten, zowel on- als offline ontwerp.

Over

Studio Fieke Wegdam, gevestigd in Den Haag, specialiseert zich in (brand) identities, concepten & grafisch ontwerp. Mijn werk kenmerkt zich door sterke kleurenthema’s verwerkt in strakke ontwerpen, die orde en structuur naadloos verweven met jouw persoonlijke verhaal. Dit tezamen zorgt voor toegankelijke, vrolijke en krachtige resultaten.

Wat

Een totaal concept bestaat uit een uitgedacht logo en typografie in combinatie met vormen en kleuren, welke afgestemd worden op jou als persoon en/of bedrijf. Het totaal concept vormt jouw “visitekaartje” naar de buiten wereld toe. Wanneer deze basis er eenmaal ligt, wordt deze in al je on- en offline communicatie doorgevoerd. De kracht van een sterk concept is, duidelijke communicatie over wie je bent en wat je doet als bedrijf.

Hoe

Een wederzijdse klik vormt de basis van een goede en prettige samenwerking. Er wordt dan ook voldoende tijd besteed aan de kennismaking. Wie ben je, wat is de vraag en waar ligt de ambitie. Het delen van eigen ideeën, moodboards of andere inspiratie, laat ook goed zien welke kant je eventueel op wil. Zo kunnen we samen, jouw en mijn ideeën, opzoek naar de essentie van je verhaal. Door heldere afspraken te maken zorg ik ervoor dat je inzicht krijgt en blijft houden gedurende het proces.

De studio beschikt over een professioneel netwerk van ervaren webdevelopers, fotografen, filmmakers, interieurarchitecten, copywriters en dtp-ers. Uiteraard begeleid ik het gehele traject tot en met de oplevering om zo een optimaal eindresultaat te garanderen.

Leuk om samen te werken?

Ik help je graag bij het vertellen van je verhaal!

Mail